Destine ratacite episodul 828 din 17 Decembrie 2021

Anjali suna pe partenerul ei dar nu da de el, Kushi e cu ea dar apoi pleaca la Sankalp, Pyush cu Roshni merg la Simar, el se apleaca la picioarele lui Prem insa acesta nu-i da binecuvantarea, el zice macar ca persona in varsta nu ca tata, apoi Prem cu Simar intra inauntru, Rohan se baga in Anjali, el zice partenera mea mi-a dat teapa, Anjali zice asa meriti, Rohan zice dar tu? Anjali zice va veni partenerul meu, Rohan zice nu vine, ea raspunde de unde stii, Rohan zice nu vrei sa fim parteneri de dans ea zice ce crezi familia sta la statuia zeitei, Prem zice lui Simar de ce a venit fiul ei aici? Prem e nervos, familia se roaga la zeita, Rohan cu Anjali ajung inauntru si Puysh vine apoi, un om deghizat cu fata acoperita vine spre cortul de dans el intra inauntru, este Sawant ce a venit la Kushi pentru planul ei, Kushi se intoarce si-l vede el isi da jos turbanul de pe fata, e Sawant omul de la Mumbai, pe urma familia i-a binecuvantarea zeitei, toti merg la dans.

Kushi zice lui Simar si Prem sa danseze si ei garba, Prem zice nu, Kushi zice spune le tu Mata gi, aceasta zice lui Simar ca e dorinta ei ca ultima ei dorinta, Mata gi zice vreau sa vad familia toata ca danseaza. Kushi zice e ultima data cand dansati ca se vor ura Simar cu Prem danseaza garba dansul cu betele dar fara chef toata familia danseaza, apoi Simar vede pe Sawant ea zice oare cine e omul asta. Simar e lovita Prem zice ai patit ceva? Sawant se descopera dar nu e vazut, Pyush o duce pe Simar sa stea jos, el aduce apa lui Simar pe ea o doare capul, Simar zice ca e bine, Simar zice apoi oare unde e Anjali nici Kushi nu e, Simar merge sa vada, Kushi zice lui Anjali sa mearga sa astepte unde a zis ca vine ea cu Sawant acolo, Sawant merge la Kushi, Simar zice unde sunt Kushi cu Anjali, unde s-o caut pe Anjali, Kushi vorbeste cu Sawant sa iasa bine totul, ca a pierdut-o, Simar se roaga zeitei sa o ajute.

Destine ratacite episodul 828 din 17 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 828 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!