Destine ratacite episodul 731 din 11 Septembrie 2021

Simar cu Roli sparg usa Devikai cu un fier, ele vad pe cineva acolo, o umbra, care este Siddanth ele sunt socate sa-l vada acolo, Siddanth e supus lui Malti, ea cand a auzit ca ele dau in usa l-a chemat pe Siddanth care a aparut acolo din senin la vraja ei, Siddanth a legat aceea cutie din groapa si a scos-o impreuna cu Mata gi, Siddanth zice lui Roli ce face ele acolo? Roli zice am auzit niste sunete, Siddanth zice ca si el de asta a venit acolo Roli zice dar cum ai fost inauntru ca era inchisa usa el zice ca prin spate, ca a aflat o cale, Roli zice ca minte Siddanth striga la ea apoi o impinge ele sunt uimite de comportament lui, Roli zice el nu e Siddanth. Roli cu Simar intra in casa o umbra trece prin spatele lor, Roli simte ele cauta dar nu afla nimic, Madhvi se urca pe stalp, Simar cu Roli merg in spatele casei dar groapa nu mai este, Simar zice ceva sigur vom afla, Madhvi se uita la ele de sus mai inainte Madhvi a facut ca groapa sa se inchida, ea zice nu veti afla nimic, Simar cu Roli observa ceva la frunzele de pe jos Simar cauta dar nu afla nimic, Roli zice Siddanth ne poate zice adevarul, Simar zice nu e in stare sa-ti raspunda, Simar zice Mata gi unde e.

Simar merge la Mata gi in camera unde Malti o acopera pe Mata gi cu patura, ea zice ca a auzit o pe Nirmala care era pe hol inconstienta, ca a adus-o in pat, Simar zice sa mearga Malti sa se odihneasca, apoi Simar se gandeste, Mata gi se uita la Malti care-i face semn, a doua zi Roli e nelinistita, Siddanth doarme el se trezeste Roli zice ce ai facut aseara la Devika acasa? Ea zice spune adevarul, ca imi ascunzi ceva el zice afla singura ce ascund Roli zice voi afla pe urma familia e pe hol jos Mata gi apare Simar vine Mata gi merge spre ea, Mata gi intinde mana Simar se teme Mata gi zice te-am facut sa suferi Simar iarta-ma, toti sunt socati, Mata gi spune tuturor s-o ierte.

Destine ratacite episodul 731 din 11 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 731 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!