Destine ratacite episodul 706 din 17 August 2021

Devika merge spre templu, Patali i-a medalionul de la Simar de la gat, apoi pune vermilion pe templu cu palmele ei, Patali isi pierde inelul cu puteri apoi mana ei se face neagra, candela de la statuia lui Patali se stinge Devika zice planul nostru funcționeaza, Devika a zis inainte ca trebuie sa se casatoreasca cu Prem pentru a-si recupera puterile ca Gayatri are ca victime sotii a caror sotii ii omoara si Gayatri va trebui sa paraseasca trupul lui Simar si va ramane fara puteri putin timp. Mata gi zice lui Prem ca intelege prin ce trece, Devika zice acum Gayatri se va confrunta cu adevarata PATALIDEVI, Roli zice lui Sujata la telefon ca Simar doarme Devika merge la Patali in camera, ea zice ce e Gayatri nu mai ai puteri? Devika zice nu te las sa faci rau lui Simar si lui Prem, Devika zice tu ai facut infernul un loc rau fiindca era un loc bun, Patalidevi se baga iar in corpul lui Simar ea se trezeste cu ochii galbeni si rade, Patali zice ce e Devika? Ai crezut ca scapi. Devika zice lasa trupul lui Simar, insa ea zice acum sunt puternica fiindca sunt casatorita, devika vine jos, Kushi vine si spune ca Simar nu e nicaieri, Devika zice stiu unde e, si spune ca Patali s-a dus sa-si faca puteri in Infern.

Devika zice daca merge acolo toate eforturile noastre vor fi degeaba, Roli zice unde e sora mea? Devika zice de flacarile iadului ca acolo e Simar, ea spune ca in mijlocul padurii e acel foc, familia merge cu Devika in padure, Simar a ajuns deja acolo familia merge sa o caute pe Simar, Roli se loveste intr-o piatra apoi Mata gi o vede pe Simar la fel si familia, Simar e in fata focului, Roli cu Devika o opresc sa sara, Roli zice ca e vina Devikai ea vede apoi inelul pe mana lui Simar, Devika zice nu se poate! Am ajuns prea tarziu ca Gayatri si-a recuperat inelul cu puteri, Devika zice Gayatri a fost in foc si a iesit, ca am pierdut acasa in camera ei Patali se uita la luna pe geam ea spune uite Devika am iar puterea mea ca pot controla natura si norii au acoperit luna ca a venit momentul razbunarii si va da o moarte ingrozitoare lui Devika, Roli zice ca Devika nu mai poate sta la ei, ca sa plece, Patali face vraja ei ea zice o incantatie, Mata gi zice ca nu pleaca Devika nicaieri.

Destine ratacite episodul 706 din 17 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 706 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!