Destine ratacite episodul 689 din 31 Iulie 2021

Simar vine dupa Anjali, Devika din papusa o striga pe Anjal, ea zice ca daca merge in foc ca scapa de vraja lui Patali, a doua zi Simar merge iar la Patali si face doua picioare acum, Patali pune mana pe Simar sa vada daca vraja mai are efect, seara Simar pleaca sora casa, Devika misca papusa spre candela zeitei, Anjali vine la papusa, Patali e nervoasa ca oare de ce n-a putut o poseda pe Simar desi a atins-o, ea zice oare ce scut o protejeaza pe Simar? Patali face apoi vraji la foc si arunca ceva in foc, Patali spune incantatiile ei apoi ea bea ceva lichid albastru si pune rosu pe frunte, din foc iese ceva, doua oasem, Patali zice Umbra de ce Simar nu e afectata de puterile mele, umbra raspunde ca din cauza lui Kushi ca atunci cand a cazut pe statuie puterile s-au dus, apoi ea zice sa se duca la casa Bharadwaj ca va afla. Umbra ajunge la Simar in camera, Simar zice de unde e fumul asta? Toata familia Bharadwaj vede fumul care a pus stapanire pe casa, Simar merge cu Prem jos. Familia se sufoca de fum, Anjali merge inapoi dupa papusa, Simar vede ca fata nu e, familia iese afara iar Mata gi afla ca Simar cu Prem s-au dus dupa Anjali, ei ies cu fata iar Umbra ajunge in casa Bharadwaj, Patali vede tot.

Patali afla care e solutia, Mata gi vede fum din casa Devikai unde Patali face vraji, cineva bate la usa lui Patali, ea zice cine intrerupe veneratia mea? Simar zice deschide usa Devika, Prem deschide usa de fum nu se vede nimic, Patali se face ca Devika ea zice ca a luat foc la aragaz un prosop, Prem zice cum s-a dus fumul la noi acasa, el e suspicios, Patali zice oare ma suspecteaza de se uita asa la mine? Prem zice familiei de incendiul din bucataria lui Devika, Patali zice ca Simar va plati pentru ca nu si-a terminat rugaciunea, Patali a aflat ceva de rochia lui Simar de mireasa, fetele se joaca apoi cu papusa, Anjali pune papusa la templu ea cade, Apoi Anjali aude pe Devika din papusa.

Destine ratacite episodul 689 din 31 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 689 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!