Destine ratacite episodul 568 din 1 Aprilie 2021

Falsa Roli zice ca, cheia nu este buna, ca ei credeau ca tine cheia sa o vada ea, Simar zice sa deschida usa, falsa Roli zice ca vrea sa i-a locul sotiei lui Roli, Simar zice bine poti lua locul dar deschide usa ca o sa-ti spun mai multe cu Roli de fata impostoarea merge dupa cheie la templu, ea zice lui Simar sa nu incerce nimic ca nu le lasa in viata, ea deschide usa Simar o dezleaga pe Roli mai apoi Simar zice impostoarei ca nu se lasa ca vor lupta. Simar zice ca ea e obligata sa omoare pe cine-i stie secretul, Simar zice ca nimeni din familie care stiu nu va zice nimic Simar lanseaza o provocare lui falsa Roli, ea zice ca daca in 15 zile il cucereste pe Siddanth o lasa in familie iar daca pierde va pleca cu cufarul ei, Simar zice ca ea minte cand zice ca sufletul sarpelui e in corpul lui Siddanth ca de era asa nu-l hipnotiza, Simar zice ca prezenta lui Roli e destul ca Siddanth sa o recunoasca.

Ea zice sa jure ca in aceste 15 zile nu omoara pe nimeni, Simar zice accepti provocarea? Falsa Roli zice accept dar intreaba si pe Roli, ea zice ca este de acord si intreaba l-ai hipnotizat pe Siddanth si te-ai folosit de el. Falsa Roli jura pe zeul Shiva ca nu va omora pe nimeni 15 zile si Roli jura ca il va face al ei pe Siddanth, Roli spune ca ea foloseste magie neagra si inseala oamenii dar nu pentru mult timp, apoi impostoarea o duce pe Roli in fata familiei ea i-a zis ca familia o crede vinovata de toate, Prem cu Amar ajung la intelept care stie de femeia sarpe fiindca a simtit aura lor Rajendra zice lui Siddanth sa sune la politie pentru Shruti falsa Roli zice ca e Jhumki nu Shruti si ca e nevinovata ca a vorbit cu Jatin Verma si cu sotia lui.

Destine ratacite episodul 568 din 1 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 568 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!