Romanii au talent 12 Mai 2017 semifinala 3 episodul 13

Si iata ca am ajuns si in a treia semifinala a sezonului 7, sunt 10 concurenti care au reusit sa ajunga pana aici, ei sunt cei mai talentati si cei mai buni dar si creativi de pana acum.

Saptamana trecuta unii concurenti au avut parte de esec acestia nu au lucrat atat de mult se pare la reprezentarea lor facand ca o mica greseala sa se strecoare pe scena Romanii au talent, greseala care propulseaza alt concurent fara erori in etapa urmatoare si anume semifinala.
Romanii au talent sezonul 7 episodul 13 - 12 Mai 2017
Si de aceasta data cei care doresc isi pot vota favoritii prin sms la numarul pus la dispozitie in timpul emisiei live. Pana pe 2 iunie cand o sa fie marea finala vor fi si alte momente, practic vor fi doar momente in care concurentii cei mai buni se vor bate pe scena in diferite talente fie ele vocale sau nu iar la urma vor ramane ca de fiecare data un numar redus pentru ca mai apoi sa fie desemnat castigator al marelui premiu doar unul dintre ei.

Inscrierile pentru sezonul 8 au inceput deja, asa ca nu mai stati pe ganduri si profitati de moment pentru mai multe detalii intrati pe romaniiautalent.protv.ro, asa ca nu rata in aceasta vineri urmatorii 10 semifinalisti la fel de spectaculori si talentati.

error: Content is protected !!