Dragoste si ura Episodul 733 din 1 Septembrie 2020

Ashfaq ii zice lui Meethi ca sa ramana acolo la ei caci mama lui este mai in varsta, Ashfaq a zis de menajera ca asa ar putea fi Meethi dar ea zice ca nu se simte ofensata de vorba asta ca bunica ei a fost tot menajera, Mukta ajunge la spital cu Damini, Thakur apare si afla ca Akash este plecat in Pakistan dupa Meethi, Thakur zice ca este periculos ce a facut Akash. Doctorita zice ca este cateva zile Mukta va naste nu acum ca a fost doar din cauza sotului ei ca era ingrijorata de el, Akash suna pe Damini dar este chiar langa Ashfaq la telefonul public, Akash nu are marunt pentru telefon dar Ashfag ii plateste. Poza lui Meethi e in portofel dar Ashfag nu vede, Ashfaq afla numele lui si zice ca tot pe Akash suna si el dar telefonul e inchis. Akash si-a pierdut telefonul si se teme sa o sa-i zica lui Ashfag de Meethi mai ales ca n-are acte, Ashfaq ii zice de o pensiune unde sa stea Akash, Ashfaq ridica portofelul de jos dar nu vede iar poza.

Akash ajunge la Asfaq si intreaba de Meethi insa acesta il minte intre timp Mukta este in spital si este in afara orcarui pericol pentru moment, Meethi simte ca Akash ar fi venit la ea insa este din nou mintita, mai tarziu Meethi afla ca Akash este in Pakistan si ca o cauta aceasta il roaga pe Ashfaq sa o duca la el fiind cazat o pensiune, la usa in schimb aude totul cel care si-a propus sa-i faca rau intre timp acasa Vishnu este dus de doctori intr-un alt salon pentru ca acesta ar fi dat semne de revenire desi la inceput acestia nu i-au oferit nicio sansa.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 733 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 733 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 1 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!