Destine ratacite episodul 206 din 4 aprilie 2020

Seara Kushi iese din camera ea da cu ceva pe jos dar la usa insa da de Roli, apoi toata familia e in spatele ei. Roli ii zice ca i-a zis ca va fi cu ochii pe ea, Simar cu Roli zic lui Mata gi ca vor mai atente la ea, Manoranjan o vede pe Kushi ca vrea sa-l sune pe Veeru. Manoranjan ii arata ca firul e taiat, ea ii zice ca va sta cu ea si chiar se culca cu Kushi in pat. Simar se roaga zeitei si zice ca va tine post a doua zi e sarbatoare si se fac pregatiri. Mata gi zice ca au trecut cele noua luni de sarcina ale lui Kushi si ca trebuie sa nasca curand, Kushi il suna pe Veeru de pe fix si isi dau întâlnire.

Manoranjan zice ca azi e randul ei sa stea la noapte cu Kushi iar aceasta aude cum Manoranjan zice ca vrea lapte asa ca isi pune ceva pastile in mana. Roli aduce laptele pentru Manoranjan, Kushi a scapat cateva pastile pe pat dar Roli nu le vede, Kushi pune somnifere in laptele lui Manoranjan in speranta ca aceasta o sa doarma iar ea o sa poata pleca oricand fara ca nimeni sa nu stie, insa in miezul noptii aceasta cand incearca sa isi indeplineasca planul de plecare vede ca mana este legata chiar de aceasta si este prinsa in fapt exact cand sa plece.

Destine ratacite episodul 206 din 4 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 206 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!