Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 14 din 30 ianuarie 2021

Victoria obtinuta de Faimosi le-a mai taiat putin din entuziasm albastrilor, iar discutiile intre ei apar, pusi fiind in situatia de a se vota reciproc au aflat ca de fapt din acea familie unita pe care au spus ca o vor obtine mereu, de fapt totul a fost o iluzie menita sa-i tina cat mai activi pe traseul competitiei, fetele au realizat ca sunt cativa baieti in echipa lor care se considera destul de maturi incat sa i-a deciziile singuri. Recunoscand ca au parte de o tensiune care s-a resimtit inclusiv in discutiile lor, Razboinicii sunt dispusi sa castige din nou pentru a nu mai fi in postura in care sa-si voteze colegii, cu astfel de dorinte acestia uita discutiile avute.

Orgoliile trebuie lasate deoparte pentru a nu mai pierde puncte si fiecare echipa trebuie sa ajunga la un numitor comun, in echipa Faimosilor ieri s-a putut vedea gradul de implicare a baietilor, Jador, Morosanu si Culita au dat tot ce au putut si au infruntat cu brio conditiile de pe teren iar forta pe care o detin si-a spus cuvantul. Cu totii sunt pregatiti pentru ca nu isi doresc sa mai aiba pierderi, Roxana este hotarata sa munceasca si mai mult iar unele colege fac alte neintelegeri care se lasa cu tipete din partea lui Catalin.

Survivor Romania 30 ianuarie 2021 Online

Reactii nepotrivite decid in prieteniile create de la inceputul show-ului, implicarea brusca pe toate planurile de catre unii concurenti este acum motiv de reprosuri, Zanni considera ca este momentul sa se calmeze si sa isi vada exact de propriul interes pentru ca altfel se anunta furtuna. Daca este sa luam in calcul prestatia sa de data trecuta, nu a reusit sa castige puncte poate si pentru faptul ca singur a fost cel care a tras mereu de sfoara formand echipa cu una dintre fete, nu acelasi lucru putem spune si despre Albert care el a reusit de fiecare data.

O competitie in care toate instinctele omenesti sunt puse la bataie iar show-ul Survivor Romania este difuzat timp de cinci zile pe saptamana in Survivor Romania sezonul 2 Episodul 14 odata cu startul primului joc se presareaza trasee grele din 30 ianuarie 2021 o mare de emotii se transmite direct de pe insula.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.


Varianta 5.

error: Content is protected !!