Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 6 din 27 Februarie 2020

Intre Amza si Maria se creaza o puternica legatura iar acesta este atat de indragostit incat stie doar ca si-ar dori sa fie toata viata cu ea, asa ca ies impreuna peste tot si traiesc momente de iubire cum niciodata nu a mai facut-o, Ioana reface testul de paternitate si ii aduce lui Andrei plicul care contine cea mai puternica dovada si anume cea in care el este tatal copilului ei, Irina si Bobi devin mai apropiati si acesta ii spune ca el este in povestea respectiva pentru ca ea face parte din ea si este posibil sa accepte oferta facuta de Diva care se duce la ghicitoarea familiei si are sa afle ca de fapt copilul pe care ea si l-a dorit este facut din dragoste mare si curata, iar Veorica ii surprinde pe amandoi in timp ce se sarutau cu patima, aflati cu totii la masa Amza decide sa faca pasul cel mare si anume sa o ceara in casatorie pe Maria insa planurile ii sunt stricate de Victor care vine si deranjeaza cu scenariul pus la cale de ceva vreme.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 6

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 27 Februarie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 6 in fiecare miercuri si joi 27 Februarie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!