Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 20 din 12 Aprilie 2021

Tot felul de ciudatenii intampinam pana la momentul potrivit, se cauta echilibrul intre perfectiune si dezastru dar acolo unde este nevoie de ajutor li se ofera prin votul de incredere, pe scena este acceptata orice manifestare umana pentru ca sigur se gaseste in fiecare cate un public iar aparitia fiecaruia pe scena este oarecum asumata.

Ne bucuram de momente spectaculoase si este pentru prima oara cand vad in realitate eroi, este un show si este prima oara cand cei mici realizeaza ca pot face orice in viata iar mesajele sunt primite pe diferse teme, recomandarile sunt chiar talentul la propriu insa unii cauta si pericolul mai presus de andrenalina insa sunt opriti la timp, asta pentru ca uneori intrec orice limita si chiar daca acest show asta isi propune nu pot fi lasati pentru a-si risca inclusiv viata pentru a obtine unele momente considerate de ei perfecte. Perfectiunea nu tine neaparat de voturi insa ele trebuie cumva sa delimiteze momentele slabe de cele aproape ideale si descriptive pentru acest show, din culise cei doi prezentatori ii vor putea vedea din orice unghi pe fiecare concurent.

Romanii au talent 12 Aprilie 2021 Online

Stiluri imbinate isi gasesc potrivirea in fata juratilor, bucuria este imensa odata cu aparitia unor oamenii aparent mici insa cu visuri mari, unii sunt cu doar un an mai mic decat varsta acestui talent show.
De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 20 din 12 aprilie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!