Puterea Dragostei din 23 Aprilie 2021 Episodul 271

Dupa ce ieri s-au afisat a fi un posibil aliat a lui Marinescu, am aflat ca de fapt cele doua surori au planuri marete si vor sa descopere adevaratele intentii ale celui mai controversat concurent si rival, astfel ca au pus tunurile pe el si il suspecteaza ca isi doreste doar bani si faima de la acest show. Insa Marinescu a demonstrat ca a avut intentia reala de a forma un cuplu cu Maria insa aceasta a dat dovada de imaturitate si neasumare in momentul in care el si-a exprimat dorinta de a fi cu ea, probabil nici ea nu isi doreste a forma un cuplu iar acest lucru s-a vazut prin decizia ei ulterioara de a rupe orice comunicare de apropiere, in acest fel Marinescu a cazut drept mascota si de fapt se considera a fi fost doar folosit ca ulterior sa-i reproseze ca nu doar el este cel care poate face astfel de manevre prin manipulare ci si ea are acest talent. Pana aici ne-am convins iar Paul pare sa fie urmatoarea tinta a Mariei despre care inclusiv baietii au discutat cum deja a fost luat in considerare de ea sa aiba discutii care la un momentdat sa-i aduca si unele beneficii, de a da bine la tv si a face materiale. Ayda si Radu par sa aiba un razboi continuu si inca isi cauta motivele rupturii lor, sunt doua variante luate in considerare de tradare din partea ei sau el cauta nod in papura ulterior acesta pare sa-i fi declarat razboi Seyei.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 23 aprilie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 271 transmisa acum 23 aprilie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

Editie integrala.

error: Content is protected !!