Ninja Warrior România Episodul 2 din 16 septembrie 2018

Cel mai tare concurs de rezistenta fizica incepe la Protv, in aceasta seara vom fi martorii unor incredibile recorduri de viteza si de rezistenta, dar vor fi si ratari, caderi in apa si infrangeri.
Ninja Warrior România Episodul 2 din 16 septembrie 2018
Mii de Romanii s-au inscris la preselectii toti veniti din toata tara, dar si de peste hotare din america, franta anglia si dintre ei au fost alesi 250 de potentiali ninja, care de altfel timp de cateva editii si doua semifinale se vor lupta pentru a ajunge in marea finala si pentru a castiga marele premiu.

Concurentii care vor trece de prima etapa, si de cele 6 obstacole mai repede si cat mai departe si vor apasa butonul rosu, isi vor asigura un loc in calificari pentru semifinale, iar in semifinale se vor da batalii pentru cei cu nervii tari, doar 25 de concurenti vor ajunge in finala unde vor avea de infruntat cea mai dificila cursa din lume si anume escaladarea contra cronomentru pe o franghie de 20 de metrii a muntelui ninja warrior pentru a castiga marele premiu de 100.000 de euro si titlul de cel mai bun ninja warrior din Romania.

Un adevarat ninja se uita in fiecare duminica la Ninja Warrior România Episodul 2 din 16 septembrie 2018 online complet.

Partea 1

Partea 2

error: Content is protected !!