Vocea Romaniei sezonul 9 episodul 3 din 20 Septembrie 2019

Data trecuta Alexandra a dovedit celor patru jurati ca este pregatita la doar 16 ani sa infrunte orice linie melodica indiferent si lupta pentru a intra in una dintre echipe a fost mai mult din partea juratilor care fiecare au avut cate o replica prin care sa o convinga sa faca parte din echipa lor, dar a avut o atractie fata de Tudor si l-a si ales, dupa ce am invatat un salut nou si ne-am bucurat pentru Smiley ca a fost in studioul celebrul in care Frank Sinatra a inregistrat piesa my way cunoastem urmatoarea serie de concurenti.

Dincolo de gafe si alte suparari care sunt provocate fara voie de ambele tabere fiecare jurat isi doreste o voce unica pe care sa o contureze si care sa se bata in lupta pentru marele premiu iar pentru prima data de cand acest show a fost lansat vedem primele dueturi care apar pe scena si vor fi reprezentate chiar de doua surori cu voci incredibile care vor starni reactii diverse inca de la primele secunde de cantat.

Incep sa cutremure scena in noul show cum nu s-a mai vazut, vocile uimitoare care vor intra pe rand sunt atat de diferite si pefecte incat juratilor le va fi greu sa refuze concurentii ce vor lua cu asalt inca de la primul start microfonul, am aflat detalii si impresii interesante din spatele celei mai urmarite emisiuni din cate au existat.

Vocea Romaniei cu numeroase sezoane la activ, show-ul muzical a reusit sa sparga orice bariera din lumea muzicii si a pus accent pe voce creand ani la rand vedete pe care le si putem asculta piesele pe unele posturi de radio, si care au fost apreciate atat nivel national cat si in strainatate, chiar si asa daca acesta a fost scopul de la inceput se pare ca au reusit sa-l indeplineasca.

Vocea Romaniei 20 Septembrie 2019

Vor fi atat de multe momente printre care Smiley si Horia care au trebuit sa schimbe rolurile, de la oamnei maturi la simplii adolescenti, batalia pentru a fi antrenorul unei voci superbe incepe si se va vedea incepand din aceasta seara, voci sunt in toata lumea insa nu ca la noi unde ani la rand zeci de concurenti au performat la cele mai inalte critici din partea a unor jurati cu excelenta in materie de muzica de calitate.

Dincolo de ce se poate vedea cei care vor ocupa scaunele de mentori in acest sezon 9 sunt Smiley, Horia Brenciu care a reusit sa ase acomodeze chiar bine in locul lui Moga, Tudor Chirila si Irina Rimes. Brenciu va simti ce simtea si Moga cand era in timpul auditiilor de alegere a echipei sale, iar unul dintre jurati ar spune ca nu este atat de hotarat sa castige cum si-ar dori el.

Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 3 HD

Chiar daca Andra a fost inlocuita ca si jurat acest lucru nu va schimba experienta pe care o vom avea pentru ca fiecare in parte dintre concurenti si jurati au contribuit pentru a asigura o buna crestere a fiecarui sezon, cat despre concurenti vor fi oamenii pe care nu i-am mai vazut in alte competitii care parca au aparut asa de nicaieri de toate varstele iar ca si premiera vom avea parte si de cupluri, duete, care au decis sa sparga absolut orice urma de inhibitie.

Premiul este si el pe masura asteptarilor in valoare de 10.000 de euro si care va ambitiona fiecare concurent sa intre in posesia lui, si de aceasta data cei care privesc acest show vor avea posibilitatea de a-si vota fiecare preferat fie din aplicatia concursului sau mesaje sau ori apeluri la un numar ce se poate observa pe micul ecran la fiecare episod in parte.

Pentru a scurta drumul lor avem la dispozitie fiecare reprezentare de la 20.30 chiar aici din Vocea Romaniei Sezonul 9 Episodul 3 editie difuzata astazi in data de 20 septembrie 2019, si care este completa cu formatul HD.

Varianta 1.

error: Content is protected !!