Vocea Romaniei sezonul 8 episodul 8 din 19 octombrie 2018

Andra le multumeste colegilor sai pentru a lasat-o sa isi aleaga o concurenta careia i-a placut, concurentii sunt pusi in situatii grele de alegere a antrenorului, toti sunt la fel de buni si poate nu vor sa dea gres, sezonul 8 este la fel de greu, juratii se intorc doar la momentele care cred ei ca sunt si merita sa aiba un loc printre concurentii din echipa lor.

Vocea Romaniei a fost printre primele emisiuni care au debutat pe micile ecrane si care inca de la lansarea formatului s-a bucurat de un real succes, in plina ascensiune a reusit sa scoata talente vocale care le putem auzi si in ziua de astazi.

Fara prea multe sezoane la activ, doar 8 sezoane, continua sa selecteze doar ce e mai bun din cei mai buni concurenti care isi fac aparitia in fiecare sezon intr-un numar insemnat. De-a lungul timpului juratii acestui show au fost inlocuiti ramanand in acest moment doar cei mai buni printre care: Irina Rime, Andra, Smiley Si Tudor Chirila antrenori care au scopul sa isi duca, concurentii pana in marea finala si de ce nu sa si castige concursul.

Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 8 din data de 19 Octombrie 2018 HD

Sezonul 8 din Vocea Romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show Pavel Bartos si Irina Fodor, plini de energie vor fi martorii in care emotiile si suspansul se imbina cu vocile superbe ale concurentilor facand un show de-a dreptul grandios.

Juratii se bat pentru o concurenta care i-a facut sa isi intoarca scaunele, concurenta din Valce chiar daca a avut emotii a cantat foarte bine, vezi prestatia ei si a celorlalti concurenti in Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 8 din data de 19 Octombrie 2018, editie completa in format HD.

EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET -=> Durata – 2 ORE si 3 MINUTE

error: Content is protected !!