Vocea Romaniei sezonul 8 episodul 10 din 2 noiembrie 2018

Concurentii se dueleaza in a doua runda de confruntari, juratii isi fac dedicatii si complimente in timp ce concurentii se lupta sa dovedeasca, care dintre ei are cea mai buna voce.

Vocea Romaniei a fost printre primele emisiuni care au debutat pe micile ecrane si care inca de la lansarea formatului s-a bucurat de un real succes, in plina ascensiune a reusit sa scoata talente vocale care le putem auzi si in ziua de astazi.
Vocea Romaniei sezonul 8 episodul 10 din 2 noiembrie 2018
Fara prea multe sezoane la activ, doar 8 sezoane, continua sa selecteze doar ce e mai bun din cei mai buni concurenti care isi fac aparitia in fiecare sezon intr-un numar insemnat. De-a lungul timpului juratii acestui show au fost inlocuiti ramanand in acest moment doar cei mai buni printre care: Irina Rime, Andra, Smiley Si Tudor Chirila antrenori care au scopul sa isi duca, concurentii pana in marea finala si de ce nu sa si castige concursul.

Urmareste aici continuarea din Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 10 din data de 2 Noiembrie 2018 disponibila in format HD

Sezonul 8 din Vocea Romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show Pavel Bartos si Irina Fodor, plini de energie vor fi martorii in care emotiile si suspansul se imbina cu vocile superbe ale concurentilor facand un show de-a dreptul grandios.

Dandu-se startul la primele confruntari, vom putea vedea cu adevarat valoarea fiecarui concurent la maximum, fiecare dintre ei are acum sansa de a dovedi pentru a doua oara ca talentul real pe care il au poate invinge usor vocile care falseaza, cele mai spectaculoase si impresionante dueluri vor putea fi vizionate imediat numai in noua editie Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 10 difuzata astazi in data de 2 Noiembrie 2018, si care este acum disponibila complet si in format HD.

UPDATE: VARIANTA 1 => 2 ORE.

VARIANTA 2 => 2 ORE.

Poate iti place si

Exatlon sezonul 2 episodul 66 din 2 decembrie 2018

Exatlon sezonul 2 episodul 66 din 2 decembrie 2018

Ați văzut duelul pentru eliminare de la mexicani? Aici lupta adevarata pana in ultima clipa. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *