Vocea Romaniei Sezonul 7 Episodul 4 HD 22 Septembrie 2017 | Blogul Meu

Vocea Romaniei Sezonul 7 Episodul 4 HD 22 Septembrie 2017

A patra editie a celui mai asteptat show al anului a inceput in forta cu voci care mai decare mai bune si concurenti foarte bine pregatiti. Show-ul Vocea Romaniei a inceput astazi 22 septembrie 2017 cu episodul 4.

Vocea Romaniei sezonul 7 episodul 4
foto: captura video

Super show-ul Vocea Romaniei a debutat astazi cu o editie incendiara. Concurentii din prima etapa ne-au lasat cu gura cascata si au oferit prestatii live cu adevarat speciale si se pare ca inca de la prima editie ale acestei emisiuni, avem cativa candidati pentru postul de Vocea Romaniei.

Toti concurenti vor urca pe scena unde vor da tot ce au mai bun pentru a impresiona publicul pentru ca de aceasta data, publicul este cel care va decide care dintre concurenti va merge mai departe in concurs.

In aceasta editie s-au remarcat cu prestatii deosebite urmatorii concurenti:

Urmareste in fiecare vineri seara Vocea Romaniei pe PROTV sau LIVE pe site-ul nostru pentru ca batalia pentru cea mai tare voce se da pe PROTV. Spune-ti parerea despre concurentii de la Vocea Romaniei si voteaza preferatul tau. Nu uita ca poti viziona pe site-ul nostru toate prestatiile concurentilor si in fiecare vineri seara de la ora 20 si 30 minute poti urmari Live cea mai tare emisiune de talente din Romania.

Care este concurentul tau preferat?

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!