Vocea Romaniei 7 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 16

Emotiile ating apogeul maxim, pentru ca astazi este ziua in care se decide cine merge mai departe si anume in marea finala Vocea Romaniei, a fost un drum lung pentru concurentii plin de obstacole si confruntari de tot felul, insa vocea este cea care face diferenta in acest show.

Vocea Romaniei a fost printre primele emisiuni care au debutat pe micile ecrane si care inca de la lansarea formatului s-a bucurat de un real succes, in plina ascensiune a reusit sa scoata talente vocale care le putem auzi si in ziua de astazi.
Vocea Romaniei 7 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 16
Fara prea multe sezoane la activ, doar 8 sezoane, continua sa selecteze doar ce e mai bun din cei mai buni concurenti care isi fac aparitia in fiecare sezon intr-un numar insemnat. De-a lungul timpului juratii acestui show au fost inlocuiti ramanand in acest moment doar cei mai buni printre care: Irina Rime, Andra, Smiley Si Tudor Chirila antrenori care au scopul sa isi duca, concurentii pana in marea finala si de ce nu sa si castige concursul.

Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 16 din data de 7 decembrie 2018 disponibila in format HD

Sezonul 8 din Vocea Romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show Pavel Bartos si Irina Fodor, plini de energie vor fi martorii in care emotiile si suspansul se imbina cu vocile superbe ale concurentilor facand un show de-a dreptul grandios.

Din cei 16 concurenti care au fost, astazi vor ramane doar 8 care se vor putea lupta in galele live, se injumatatesc vocile, talentele vor iesi in evidenta prin voce, pentru ca in aceasta competitie doar vocea conteaza.

Pana acum multi concurenti au demonstrat ca au calitati si talente vocale de exceptie insa acest lucru nu-i ajuta indeajuns incat sa poata fi toti castigatori, numai unul singur pleaca acasa cu marele premiu, astazi se transmite prima semifinala din acest an Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 16 difuzata astazi in data de 7 decembrie 2018, si care este acum disponibila complet si in format HD.

UPDATE! Episodul este complet => 2 ORE si 30 MINUTE.

error: Content is protected !!