Vocea Romaniei 30 Noiembrie 2018 sezonul 8 episodul 14

Vinerea aceasta inca 16 concurenti se vor urca pe scena Vocea Romaniei si se vor duela pentru titlul de castigator, a doua runda de knock-out ruleaza de aceasta data sub o alta forma decat cea pe care ati putut-o viziona.

Vocea Romaniei a fost printre primele emisiuni care au debutat pe micile ecrane si care inca de la lansarea formatului s-a bucurat de un real succes, in plina ascensiune a reusit sa scoata talente vocale care le putem auzi si in ziua de astazi.
Vocea Romaniei sezonul 8 episodul 14 din 30 Noiembrie 2018
Fara prea multe sezoane la activ, doar 8 sezoane, continua sa selecteze doar ce e mai bun din cei mai buni concurenti care isi fac aparitia in fiecare sezon intr-un numar insemnat. De-a lungul timpului juratii acestui show au fost inlocuiti ramanand in acest moment doar cei mai buni printre care: Irina Rime, Andra, Smiley Si Tudor Chirila antrenori care au scopul sa isi duca, concurentii pana in marea finala si de ce nu sa si castige concursul.

Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 14 din data de 30 Noiembrie 2018 disponibila in format HD

Sezonul 8 din Vocea Romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show Pavel Bartos si Irina Fodor, plini de energie vor fi martorii in care emotiile si suspansul se imbina cu vocile superbe ale concurentilor facand un show de-a dreptul grandios.

Din cei 16 concurenti care au fost, astazi vor ramane doar 8 care se vor putea lupta in galele live, se injumatatesc vocile, talentele vor iesi in evidenta prin voce, pentru ca in aceasta competitie doar vocea conteaza.

Astazi poti vota si decide concurentul care merge mai departe, sunt doua zile de foc pentru concurenti pentru ca avem editia speciala de sambata, unde vedem totul live, vocile vor fi suta la suta Romanesti, numai astazi in noua editie Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 14 difuzata astazi in data de 30 Noiembrie 2018, si care este acum disponibila complet si in format HD.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => 1 ORA si 54 MINUTE.

error: Content is protected !!