Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta pentru un loc in marea finala incepe in aceasta seara, doar doi concurentii vor merge mai departe unde numai unul va putea castiga premiu si titlul de noua voce a romaniei din acest an.

Vocea Romaniei a fost printre primele emisiuni care au debutat pe micile ecrane si care inca de la lansarea formatului s-a bucurat de un real succes, in plina ascensiune a reusit sa scoata talente vocale care le putem auzi si in ziua de astazi.
Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17
Fara prea multe sezoane la activ, doar 8 sezoane, continua sa selecteze doar ce e mai bun din cei mai buni concurenti care isi fac aparitia in fiecare sezon intr-un numar insemnat. De-a lungul timpului juratii acestui show au fost inlocuiti ramanand in acest moment doar cei mai buni printre care: Irina Rime, Andra, Smiley Si Tudor Chirila antrenori care au scopul sa isi duca, concurentii pana in marea finala si de ce nu sa si castige concursul.

ULTIMUL EPISOD Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 17 din data de 14 decembrie 2018 disponibila in format HD

Sezonul 8 din Vocea Romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show Pavel Bartos si Irina Fodor, plini de energie vor fi martorii in care emotiile si suspansul se imbina cu vocile superbe ale concurentilor facand un show de-a dreptul grandios.

Din cei 4 concurenti care au fost, astazi vor ramane doar 2 care se vor putea lupta in marea finala live, se injumatatesc vocile, talentele vor iesi in evidenta prin voce, pentru ca in aceasta competitie doar vocea conteaza.

Daca iti place cu adevarat un concurent din cei patru ramasi, il poti sustine sa ajunga castige marea finala votandu-l prin sms, insa pana atunci acestia isi joaca ultima sansa la scena deschisa si cu vocile pe scena, intra aici si vezi cu noi Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 17 difuzata astazi in data de 14 decembrie 2018, si care este acum disponibila complet si in format HD.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!