Vocea Romaniei 1 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 15

Aseara au intrat 4 concurenti in semifinala, in aceasta zi de sambata este timpul ca inca 8 concurenti sa intre la duel pentru cele patru locuri ramase in prima semifinala a vocii romaniei, inimile concurentilor bat la intensitate maxima, astazi se canta garantat romanesc si live!

Vocea Romaniei a fost printre primele emisiuni care au debutat pe micile ecrane si care inca de la lansarea formatului s-a bucurat de un real succes, in plina ascensiune a reusit sa scoata talente vocale care le putem auzi si in ziua de astazi.

Fara prea multe sezoane la activ, doar 8 sezoane, continua sa selecteze doar ce e mai bun din cei mai buni concurenti care isi fac aparitia in fiecare sezon intr-un numar insemnat. De-a lungul timpului juratii acestui show au fost inlocuiti ramanand in acest moment doar cei mai buni printre care: Irina Rime, Andra, Smiley Si Tudor Chirila antrenori care au scopul sa isi duca, concurentii pana in marea finala si de ce nu sa si castige concursul.

Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 15 din data de 1 decembrie 2018 disponibila in format HD

Sezonul 8 din Vocea Romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show Pavel Bartos si Irina Fodor, plini de energie vor fi martorii in care emotiile si suspansul se imbina cu vocile superbe ale concurentilor facand un show de-a dreptul grandios.

Din cei 16 concurenti care au fost, astazi vor ramane doar 8 care se vor putea lupta in galele live, se injumatatesc vocile, talentele vor iesi in evidenta prin voce, pentru ca in aceasta competitie doar vocea conteaza.

Momentele din aceasta seara vor ramane cu siguranta, dar si muzica cantata se va reauzi, cele mai bine voci canta romaneste si chiar suna exceptional, emotia ii uneste pe toti este seara lor a vocilor, in editia speciala Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 15 difuzata astazi in data de 1 decembrie 2018, si care este acum disponibila complet si in format HD.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 1 ORA si 56 MINUTE.

error: Content is protected !!