Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 9 din 6 Noiembrie 2019

Traim in mod repetat povesti care ne emotioneaza dar si care ne uimesc in acelasi timp, pentru ca si astazi trebuie sa renovam inca un apartament pentru un copil la fel de minunat pe nume Alexandru un copil care din nefericire sufera de o boala si care nu-l face decat sa fie un luptator avand parintii alaturi si care la prima vedere dau senzatia de oamenii care nu au nevoie de ajutor si sunt siguri pe ei cam asa vrea sa para Carmen in fata tuturor problemelor si a incercat sa nu se vada atat de mult alegand ce trebuie sa vorbeasca doar noaptea dupa ce Alex adormea, o poveste care isi ridica emotiile catre un alt nivel pentru ca avem o mama care si-a dedicat intreaga viata copilului sau, si care castiga respectul tuturor prin ceea ce face.

Tinta mamei lui Alex este ca atunci cand nu v-a mai fi sa devina un adult bun si responsabil care sa aiba la randul sau o familie si sa se descurte singur in viata iar Carmen face tot posibilul sa-l ajute pentru ca visul sau sa devina realitate iar ce nu stie ea este ca intreaga echipa de arhitecti o sa depuna aceleasi eforturi pentru ca dorinta lor sa devina in cel mai scurt timp realitate.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 6 Noiembrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 9

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 9 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 6 noiembrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!