Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 8 din 30 Octombrie 2019

Viata ne arata cateodata drumul pe care trebuie sa-l urmam indiferent de cum aratam si ce facem important este ca dincolo de aceste aspecte sa ramanem oamenii si sa apreciem unele lucruri care vin din diferite parti si care vor sa ne ajute, astazi povestea unui copilas cu dizabilitati este dovada clara ca nu trebuie sa judecam dupa cum aratam si dincolo de fiecare aspect fie el si fizic poate exista o poveste care in mod cert impresioneaza, Raul caci despre el este vorba are mare curaj sa lase casa pe mainile echipei, familia Furdui a trait o poveste ce nu se poate descrie in cuvinte, la nasterea baietelului lor medici au spus ca are o malformatie care nu-i permite supravietuirea insa acestia s-au incapatanat sa accepte adevarul si au luptat asa ca astazi fiul lor Raul are varsta majoratului si este foarte bine, chiar daca acest lucru i se vede pe chip, cum nasul sau este aproape disparut.

Vom ramane impresionati in mod placut si povestea de viata a micutului sa fie un exemplu pentru alte persoane iar in viata nu conteaza cum arati ci sa intelegi anumite lucruri, prin zambetul sau Raul reuseste sa aduca lumina pe chipurile oamenilor si continua sa isi bucure familia, asa ca astazi va avea surpriza vietii lui cand intreaga echipa are de gand sa-i renoveze intreaga garsoniera si cu siguranta o sa-i placa, acestea fiind adevaratele lectii de viata pe care altii trebuie sa le vada si sa le inteleaga in adevaratul lor sens.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 30 Octombrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 8

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 8 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 30 octombrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!