Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 7 din 23 Octombrie 2019

Experienta este cea care de multe ori isi spune cuvantul dar si vointa pe care intreaga echipa o depune in sperante care dau nastere unor locuinte demne de apreciat, am vazut cum un tata a ramas singur sa termine o casa dar si sa aiba grija de cei doi copii mici asta pentru ca din nefericire soarta uneori este nedreapta iar deciziei divinitatii nu ne putem impotrivi niciodata, chiar daca au ramas fara mama familia Valciu au stiut sa ramana uniti in ciuda tuturor celor intamplate, si pentru ca amintirea ei sa ramana cumva cand si-au inceput micuta casuta cei doi parinti au lasat amprenta pe o bucata de ciment pe care au pastrat-o chiar si dupa renovarea casei.

Casa pe care mama copiilor si-ar fi dorit-o pentru familia ei a prins incet o noua infatisare, intampinati de bunica lor conform obiceiurilor traditionale cu paine si sare toti au izbucnit in lacrimi cand au vazut cum a devenit noul lor camin pana si vecinii adunati au fost impresionati pana la lacrimi unii traind odata cu ei aceleasi sentimente.

Astazi vedem povestea familiei Gorodetzchi in care un bunic isi creste cu toata iubirea si puterea sa nepoata care a fost parasita de mama inca de mica si care o rasfata cum poate, insa situatia materiala este precara intreaga lor locuinta fiind aproape de a se prabusi peste ei in orice clipa, cu lacrimi in ochi bunicul Gorodetzchi povesteste ca datorita nepoatei sale Izabela a ajuns la varsta pe care o are si este mandru ca ii place sa invete, chiar daca sunt doar ei singuri incearca sa isi gateasca si sa nu simta niciun fel de lipsa.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 23 Octombrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 7

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 7 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 23 octombrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!