Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 6 din 16 Octombrie 2019

Saptamana a trecut iar multi dintre noi ne intrebam oare pe ce alte proiecte suntem pusi de indeplinit si culmea este ca de fiecare data cand echipa isi propune sa termine ceva reuseste datorita muncii pe care o dedica special pentru ca familiile care au nevoie de renovare a casei sa isi poata vedea cat mai repede casuta lor modelata numai de oamenii priceputi, iar astazi Omid ne arata o tehnica noua si scoasa de el cum sa reusesti sa cobori scarile fara a te folosi de nimic, nici macar de o scara si dincolo de munca pe care o depune nu strica si putina distractie ca pana la urma este binevenita dupa lungi ore de calculat si pun in practica cele mai grele proiecte.

A fost un moment foarte interesant cu Dragos in care Omid s-a dus in calitate de prieten stiind ca il doare spatele si se gandea ca pe pod sunt suluri de vata minerala insa exact cand sa coboare a furat scara si s-a gandit ca este o gluma si ca la cati oamenii lucreaza la casa poate cineva il v-a salva pentru ca acolo sus neavand termoizolatie era ca intr-un cuptor si nimeni nu-l auzea cand striga dar totul a facut parte dintr-o gluma asa ca nimeni nu a patit nimic.

In aceasta seara familia Valciu este cea de-a sasea familie care primeste sprijin din partea echipei, saraci dar curati si au reusit sa infrunte greutatile vietii numai cu ajutorul divinitatii, ramasi doar cu tatal dupa ce mama a trecut in nefiinta dupa ce o boala a reusit sa invinga chiar si cea mai luptatoare mama, Gabriel si Cosmina au dat dovada ca ascultand de parinti pot avea o viata minunata si fericita cu toate ca neajunsurile zilnice se pot observa cu ochiul liber, si-au inceput cu greu dar plini de sperante o casuta a lor prin care si-au lasat amprenta asa cum au stiut insa toate economiile lor aveau sa se duca in salvarea mamei pe tratament care pana la urma s-a dovedit fara speranta insa astazi este ziua in care se vor bucura si lipsurile materiale vor fi umplute.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 16 Octombrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 6

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 6 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 16 octombrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!