Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 4 din 2 Octombrie 2019

Cum reusesc ei oare ca in numai doua saptamanii sa termine complet o casa care la inceput parea a fi doar un proiect, ei bine aflam astazi cand intreaga echipa are din nou menirea de a bucura inca o familie cu surprizele pe care le ofera acestora renovand sau contruind o casa la gata pentru familii nevoiase si care nu au avut o situatie disponibila pentru a-si amenaja gospodaria asa cum ar fi trebuit.

Chiar daca unii din echipa nu sunt chiar asa de buni la explicatii, ei se gandesc la problemele oamenilor si incearca cu toate puterile lor sa indeplineasca unele dorinte chiar daca ele nu sunt chiar atat de mari, pentru Omid scaunul de frizer pe care i l-a oferit lui Marius a fost un simbol de speranta pentru acesta neavand posibilitate de a-si continua visul de frizer atunci cu mana stanga o va putea face pe viitor.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 2 Octombrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 4

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 4 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 2 octombrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!