Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 13 din 4 Decembrie 2019

Cand inspiratia te cuprinde ies primele idei care puse in practica ofera bucurie celor in nevoi, dar ce este mai interesant in aceast editie este ca Florin se chinuie sa ii gaseasca lui Dragos o prima porecla ceea ce nimeni pana acum nu a reusit sa o faca si daca totusi norocul ii surade acesta se va putea bucura de inca o zi in plus la urmatoarele proiecte din sezonul ce va urma bineinteles, pentru ca odata cu difuzarea acestei editii se pare ca se incheie si sezonul. Pana acum 13 familii au primit un ajutor nesperat in care o casa a fost construita de la zero iar opt case si patru apartamente au fost renovate complet iar toti membrii echipei au pus umarul la acest succes, alaturi de ei fiind aproape trei sute de voluntari.

Cel mai important aspect dupa toate reusitele sale sunt transmiterea de sperante ca trebuie sa lupti pentru un viitor mai bun, acest lucru s-a vazut pe chipurile tuturor celor care au fost ajutati, in seara acesta avem doi copilasi pe Laura si pe Andrei care a trecut prin foarte multe operatii, si ca echipa sa reuseasca sa fie alauturi de ei trebuie sa inteleaga poveste pentru ca ajung sa faca lucruri pentru ei si e foarte important sa se regaseasca in ele si sa simta caldura casei, aparitia lor deschide usa sperantei ca in viata poti sa ai parte si de lucruri bune, sentimentul de reusita este cel care ii incarca suficient incat sa le dea putere sa revina si in alte sezoane.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 4 Decembrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 13

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 13 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 4 decembrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Varianta 1.

error: Content is protected !!