Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 11 din 20 Noiembrie 2019

Participand in mod constant la aproape orice treaba la care uneori i se cere ajutorul astazi Dragos arata din nou ca poate face orice pentru colegii sai si chiar daca uneori implica actiunile sale impotriva norocului, cum a fost si astazi cand a incercat sa darame un zid insa a reusit doar sa sparga prin cateva parti cate ceva, insa scopul a fost unul nobil si demn de apreciat. Povestea de astazi este la fel de unica doi copilasi inca aflati la o varsta frageda Mihai si Maria au trecut prin greutatile oferite de viata inainte de vreme, totul s-a schimbat in vietile lor cand mama lor a fost gasita in casa fara suflare iar ce este mai grav ca singurul care pare a fi gasit vinovat este chiar tatal lor, acum intemnitat pentru posibila sa fapta cei doi au ramas in grija bunicii care se straduie sa le ofere pe zi ce trece afectiunea care le lipseste si in acelasi timp orice este necesar traiului zilnic.

Neavand nicio posibilitate de a-si renova locuinta in care prin unele locuri se poate zari cerul, intreaga echipa are aceasi misiune dificila pe care trebuie sa o indeplineasca de fiecare data, insa acum v-a fi special cu totul pentru ca fiecare camera cu ajutorul arhitectilor va trebui sa le redea copiilor copilaria si sa le aduca bucurie prin decorul ei alungand totodata orice urma de tristete pentru ca viata merge inainte indiferent. Surprizele nu se opresc pentru ca alti oameni ce au fost la randul lor ajutati vin sa intampine si sa ajute eventual echipa si cel mai important sa-i sustina asta dupa ce mai bine de trei ani in urma au fost si ei facuti fericiti de aceasi oameni, este vorba despre o familie din Calinesti la doar cativa kilometri departare de locul unde acum isi fac misiunea si care in ciuda conditiilor in care se afla au depus eforturi pentru a veni in intampinarea celor care odinioara le-au oferit o a doua sansa la o viata mai buna in conditii trainice mult mai normale.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 20 Noiembrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 11

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 11 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 20 noiembrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!