Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 10 din 13 Noiembrie 2019

Astazi si ca de fiecare data avem inca un caz dar si de munca pentru a renova inca o casuta pentru oameni aflati cu adevarat in nevoi, Eduard ne aduce povestea sa chiar daca are doar opt anisori este din pacate unul dintre milioanele de copii care sufera de autism si chiar daca este in scaunelul sau cu rotile nu-l impiedica sa-si indeplineasca dorintele si in acelasi timp are o inteligenta aparte, sustinut de parintii sai in mod nelimitat totul este mai usor, si intreaga echipa ramane uimita ca in majoritatea cazurilor de modul in care sunt intampinati dar si de faptul ca dupa munca lor se bucura oamenii care s-au aflat cu adevarat in nevoi. Tot Eduard da dovada ca este un copil curajos fapt pentru care il invita la o proba de skanderbeg si toti sunt surprinsi de modul in care trateaza fiecare situatie.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 13 Noiembrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 10

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 10 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 13 noiembrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!