Ultimul trib sezonul 1 episodul 7 din 5 octombrie 2018

21 de Romanii au alesa sa mearga pana in Madagascar pentru a infrunta probe de foc, in final unul singur o sa fie castigator, insa nimic nu se castiga fara lupta, sacrificiu si durere doar cei mai puternici reusesc sa castige etapa dupa etapa si sa mearga mai departe. Pana acum doi concurenti au parasit competitia: Dorian din cauza problemelor medicale, si Gabriela eliminata la duel.
Orice avantaj te poate tine in competitie si totul se castiga pe terenul de joc, in editia trecuta am vazut concurentii cum au luptat pentru teritoriu, adica locul in care isi refac fortele pentru jocurile viitoare, este esential pentru ca doar ramanand puternici au sansa sa ramana pana in finala.
Ultimul trib sezonul 1 episodul 7 din 5 octombrie 2018
Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Cu reusita in gand concurentii se bat in probe Ultimul trib sezonul 1 episodul 7 din data de 5 octombrie 2018 numai pe pe Antena1 si Antenaplay.

error: Content is protected !!