Ultimul trib sezonul 1 episodul 4 din 27 septembrie 2018

In aceasta seara toate cele trei echipe, Crocodilii, Cameleonii si Lemurii au avut ocazia de a-si alege capitanii si nu este tot, tot astazi vedem si cine a castigat recompensa de 1 milion de ariary.
Un membru crocodil a trecut in tabara lemurilor, adica Ioana trece in echipa galbena, au avut o strategie buna au trimis cel mai bun om la duel iar acum au pierdut un om la fel de bun.
Ultimul trib sezonul 1 episodul 4 din 27 septembrie 2018
Fata de alte concursuri in care concurentii isi aduc tot felul de injurii si chiar se bruscheaza la un momentdat, aici concurentii sunt fair-play si se pare ca sunt dispusi sa se ajute intre ei in momente critice.
Joi și vineri ai parte de cea mai mar aventură din Madagascar! Runde decisive au loc in editia de astazi, care echipa o sa piarda probele din concurs v-a trebui sa trimita cate un om la duel, si vor trebui sa se voteze intre ei si se pare ca prima runda este castigata de echipa rosie, iar echipa albastra va trebui sa se hotarasca, ce om v-a trimite la duel unde se v-a decide cine trebuie sa plece acasa in acest final de saptamana.

Emisiunea “Ultimul trib”, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Te invit sa vizionezi aici batalia pentru eliminare saptamanala din editia cu numarul 4 marca Ultimul trib sezonul 1 episodul 4 din data de 27 septembrie 2018 pe Antena1 si Antenaplay.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!