Ultimul trib sezonul 1 episodul 18 din 6 decembrie 2018

Astazi multi dintre concurenti isi arata indignarea fata de suprizele pe care concursul le pune in joc, unii dintre ei au vrut ca suprizele jocului sa fie anuntate dinainte sa inceapa jocul, echipa crocodililor invata cum e sa pierzi si inca o echipa dispare.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Vizioneaza aici probele concurentilor din Ultimul trib sezonul 1 episodul 18 din data de 6 decembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

In momentul in care te inscrii la o astfel de competitie trebuie sa fii bazat ca poti sa duci mai departe orice proba si ca poti face cu adevarat fata, Cruduta a fost eliminata si am putut vedea prestatia acesteia pe tot parcursul competitiei si nu a fost chiar atat de grozava.

Regulile s-au schimbat concurentii sunt si mai obositi dar putini o sa faca fata noilor probe aduse de aceste schimbari, haideti sa vedem totusi ce se mai intampla in competitia Ultimul trib sezonul 1 episodul 18 de joi seara 6 decembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!