Ultimul trib sezonul 1 episodul 15 din 15 noiembrie 2018

Concurentii se vor intrece astazi intr-o noua proba, Silviu este cel care se dueleaza astazi, proba contine foarte multe sarcini si cel mai greu traseu este cel pe care trebuie sa tii doua mingi pe un suport de lemn si trebuie sa paseasca peste niste obstacole fara a pierde vreo bila.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Vizioneaza probele concurentilor din Ultimul trib sezonul 1 episodul 15 din data de 15 noiembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

In momentul in care te inscrii la o astfel de competitie trebuie sa fii bazat ca poti sa duci mai departe orice proba si ca poti face cu adevarat fata, Cruduta a fost eliminata si am putut vedea prestatia acesteia pe tot parcursul competitiei si nu a fost chiar atat de grozava.

Este adevarat ca atunci cand incepe sa te doara articulatia umarului este insuportabila insa concurentii trebuie sa faca fata cumva, chiar daca durerea respectiva de doboara, asta daca vrei sa eviti nominalizarea din cadrul competitiei Ultimul trib sezonul 1 episodul 15 de joi seara 15 noiembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

UPDATE! Varianta 1 => Episod COMPLET.

error: Content is protected !!