Ultimul trib sezonul 1 episodul 14 din 8 noiembrie 2018

In aceasta seara vedem cum lemurii au intrat la propriu la apa, acestia se afla dupa cum prea bine stim pe insula pustie, si o ploaie torentiala i-a luat prin surprindere, multi dintre ei nu au avut cum sa se acopere din calea urgiei dar si hainele pe care le aveau de schimb au fost si ele udate, astfel ca au trebuit sa reziste noptii de neuitat pentru ei.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Te invit sa vizionezi numai aici, Ultimul trib sezonul 1 episodul 14 din data de 8 noiembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Satenii deja s-au obisnuit cu prezenta lor pe insula si au decis sa isi sustina favoritii, vor avea din nou de infruntat probe care ii vor face si mai bine pregatiti pentru finala unde numai unul dintre ei v-a castiga competitia, numai pe insula Ultimul trib sezonul 1 episodul 14 de joi seara 8 noiembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

UPDATE! Server 1 => 2 ORE si 15 MINUTE.

error: Content is protected !!