Ultimul trib sezonul 1 episodul 12 din 25 octombrie 2018

Concurentii resimt competitia ca fiind una si mai grea fata de cum a fost pana acum, in echipa lemurilor au mai ramas doar 6 concurenti pe parcursul tuturor probelor acestia au dovedit ca pot fi uniti, insa vor putea ajunge in acest format si in finala? Paula Chirila a parasit competitia, colegii sai au primit vestea cu tristete, deci Sorin s-a intors fara Paula, care a avut pana acum 3 nominalizarii, scopul lor a fost sa ramana cat mai multi, insa nu a iesit asa cum si-au propus.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Ultimul trib sezonul 1 episodul 12 din data de 25 octombrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Paula nu a avut sanse in fata lui Cosmin la un momentdat trebuia sa mearga in mainii, o proba foarte dificila care nu a avut cum sa treaca peste ea, Sorin nu a avut cum sa o incurajeze, Cosmin a vrut sa o ajute la un momentdat sa nu piarda cu un numar chiar asa mare de puncte diferenta, intra aici sa vezi Ultimul trib sezonul 1 episodul 12 difuzat joi in data de 25 octombrie 2018 editia este completa imediat dupa difuzare.

error: Content is protected !!