Ultimul trib sezonul 1 episodul 11 din 19 octombrie 2018

Doi concurenti din competitie sunt in pericol de a parasi concursul, batalia se da in aceasta seara intre Paula sau Cosmin, fiecare dintre ei spera sa nu fie cel/cea care va pleca acasa, tot in aceasta seara vom afla cine o sa fie desemnat castigatorul premiului din Jocul Capitanilor, multi spera ca echipa galbena sa fie castigatoare indiferent ce contine acel premiu, doar asa sa arate ca si ei merita si trebuie sa fie primii, dar vom vedea.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Ultimul trib sezonul 1 episodul 11 din data de 19 octombrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Lemurii au parte de primul lor duel, acestia vor trebui sa isi trimita un coleg sa se dueleze in noua proba pusa la bataie, urmareste Ultimul trib sezonul 1 episodul 11 difuzat in data de 19 octombrie 2018 editia este completa.

Epiaosul Complet => 2 ORE si 14 MINUTE

error: Content is protected !!