Ultimul trib sezonul 1 episodul 1 din 13 septembrie 2018 | Blogul Meu

Ultimul trib sezonul 1 episodul 1 din 13 septembrie 2018

Debutul primului sezon din show-ul marca antena 1 se anunta unul grandios, Ultimul trib, emisiune concurs isi propune sa aduca telespectatorilor ce nu s-a mai vazut pana acum. Concurentii au fost dusi direct in Madagascar pentru a avea parte de libertate de actiune totala, fara limitari, de altfel emisiunea asta isi si propune.
ultimul trib episodul 1 online 13 septembrie 2018
Vedetele care participa si care vor pleca in Madagascar pentru filmarile primului sezon din Ultimul trib sunt: Dorian Popa, Ionut Iftimoae, Sorana, Daniela Crudu, Dima Trofin, Paula Chirila, si Sorin Brotnei.

Sunt 21 de concurenti si un premiu in valoare de 100.000 de euro, cine o sa fie cel care pleaca acasa cu marele premiu? 😉

Se vor crea 3 grupuri care vor concura intre ele, intr-o competitie plina de provocari cu o noua aventura plina de actiune direct din Madagascar. Emisiunea este diferita de celelalte prezente pe micile ecrane pentru ca oamenii din cele trei grupuri sunt total diferiti si fiecare are cate o experienta, vor fi grup de vedete, sportivi si oamenii simplii.

Cele trei echipe vor forma cate un trib, trei super triburi isi disputa teritoriul, vedetele descurcarete din tribul lemurienilor, mereu schimbatori: cameleonii, tribul oamenilor de rand si crocodilii redutabili sportivi, cine va stapani taramurile de lux, si cine se va refugia la localnici si cine va ramane sub cerul liber.

Joi seara este momentul experientelor totale, urmareste si tu Ultimul trib sezonul 1 episodul 1 din 13 septembrie 2018 pe Antena1 si Antenaplay.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

Citeste si:

Chefi la cutite

Chefi la cutite 20 Noiembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 8

Concurenti vechi revin in bucataria Chefi la cutite, si au demonstrat ca au acumulat foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!