Ultimul trib sezonul 1 episodul 21 din 27 decembrie 2018

Alex v-a intra in aceasta seara la duel, si v-a avea ca si adversar pe Roxana, care este din aceasi echipa cu el, insa nu acest lucru este important pentru ca pana la urma trebuie sa ramana doar 1 castigator in concurs, lemurii fac orice pentru a avea de mancare si crocodilii se lupta pentru teritoriu.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Ultimul trib sezonul 1 episodul 21 din data de 27 decembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

In momentul in care te inscrii la o astfel de competitie trebuie sa fii bazat ca poti sa duci mai departe orice proba si ca poti face cu adevarat fata, Cruduta a fost eliminata si am putut vedea prestatia acesteia pe tot parcursul competitiei si nu a fost chiar atat de grozava.

Cineva din echipa lemurilor va pleca casa, dintre Alex si Roxana, unul o sa fie in Romania in curand, in competitia de astazi Ultimul trib sezonul 1 episodul 21 de joi seara 27 decembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

UPDATE! EPISODUL este COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!