Ultimul trib sezonul 1 episodul 19 din 13 decembrie 2018

Seara asta ne aduce o competitie plina de andrenalina si actiune bineinteles, pentru ca azi incepe batalia intre concurentii Ultimul trib, fiecare concurenti se confrunta, etapa de eliminare il asteapta pe unul dintre ei, si v-a parasi competitia.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Ultimul trib sezonul 1 episodul 19 din data de 13 decembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

In momentul in care te inscrii la o astfel de competitie trebuie sa fii bazat ca poti sa duci mai departe orice proba si ca poti face cu adevarat fata, Cruduta a fost eliminata si am putut vedea prestatia acesteia pe tot parcursul competitiei si nu a fost chiar atat de grozava.

O zi si mai grea pentru cei din echipa lemurilor, astazi isi trimit concurentii la duel, si indiferent de rezultat unul pleaca acasa, totusi haideti sa vizionam chiar aici editia din Ultimul trib sezonul 1 episodul 19 de joi seara 13 decembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

UPDATE! PARTEA 1 => 1 ORA si 45 MINUTE.

PARTEA 2 => 22 MINUTE.

error: Content is protected !!