Uite cine danseaza Episodul 9 full 1 Mai 2017

Incepem editia noua din Uite cine danseaza, talent pe scena dechisa, totusi de cand e aceasta emisiune niciodata nu sa bagat publicitate cand trebuia sa se afle cine paraseste!!! Si acum cand a fost la prag de eliminare Velea s a bagat publicitate? DE CE? ati modificat tot doar sa mearga Velea mai departe!!

Nu a fost corect…de cand este aceasta emisiune nu s-a dat publicitate cand se anunta cine paraseste competitia si acuma cand a fost cu Alex deja au pus reclama…in timpul pauzei s-a modificat totul!!!
Uite cine danseaza Episodul 9 din 1 Mai 2017 HD
Sper ca in finala sa fiti pe podium in ordinea in care ati stat acum : Liviu,  Alex si Marius😉 ☺Succes la toti.  Asta e viziunea mea. Oricum merita oricare dintre ei sa castige. Sincer…dupa cum au fost voturile si comentariile, cred ca Marius o sa castige, de fapt sigur el.Dar le tinem pumnii favoritilor.
Unicul Gigi Caciuleanu, moment-pozie pe ringul de la Uite cine danseaza
Exista superlativ pentru magnific, superb? As vrea sa existe! Ii multumesc dl Gigi Caciuleanu pentru emotia pe care o simt si momentul creat, pentru talentul de a transforma visul in realitate prin dans. Felicitari celor doi concurenti care au vibrat sub bagheta maestrului! Magie si simtire!

Urmareste Urmareste editia 9 din Uite cine danseaza SEMIFINALA online 1 mai 2017

Ce moment sublim! Ce nivel ridicat realizat de acesti minunati oameni la un spectacol la care si-au dat concursul in aceasi masura realizatorul – maestrul Gigi Caciuleanu-, interpretii care , cu talent, daruire si mult suflet , au facut tot posibilul sa fie la inaltimea antrenorului – Marius si Olesea-, dar si cometariile si felul in care au stiut sa aprecieze fiecare dintre ce trei jurati momentul – zana Andreea, flegmaticul Florin Calinescu, exigentul Mihai Petre Multumim tuturor si realizatorilor emisiunii pentru momente de acest fel!

Copiii astia merita sa castige acest concurs, am spus-o din prima editie,doar pt Olesia si Marius am urmarit aceasta emisiune !niciodata muschii, patratelele si fitele lui Velea nu o sa transmita emotie adevarata…arta dansului e cu totul altceva !

error: Content is protected !!