Uite cine danseaza Episodul 6 – 10 Aprilie 2017

In editia 6 din uite cine danseaza sper ca juriul stie sa faca diferenta intre dansul unui artist si dansul celui care a inceput emisiunea de la zero. Comenteaza aici momentele pe care le vezi la Uite cine danseaza.

Imi place foarte mult Marius Manole și Alex Velea ! Imi place Manole pentru ca este evident cat de straduieste si Velea chiar de pricepe doar a castigat un concurs asemanator ! Sunt de apreciat toti concurenti !
uite cine danseaza 10 aprilie 2017
Marius ai fost primul concurent care ai luat 10 in concurs, primul care ai luat nota 9 de la Mihai Petre. In seara asta iti urez sa obtii muult mai mult decat atat. Roxana a dansat minunat,mult mai bine decat Antonia !S-a pregatit doua zile, juriul chiar nu a vazut, sau au fost orbiti.

Urmareste si tu episodul 6 din uite cine danseaza din 10 aprilie 2017 full complet

Roxana Ionescu este cea mai talentata! Sper sa nu iasa deja din concurs, ar fi total nedrept…mai ales cand ei au fost cei mai buni din concurs! Si sunt cei mai buni. Rona imi tare simpatica si mi-a placut de ea de la inceput, dar acum cu Roxana…Andrei are cea mai mare stabilitate pt. ca ea este extrem de talentata! Roxana Ionescu are experienta de la Dansez pentru tine, a participat si acolo…nu a uitat.error: Content is protected !!