Uite cine danseaza 27 martie 2017 episodul 4

Mai este putin si incepe emisiunea, sa speram ca vom avea o seara frumoasa cu dansatori extraordinari care dau total pt un show bun cu jurati minunati ale caror pareri as vrea sa le ascult cu placere si in liniste fara intreruperi, fara prezentari, fara limite de timp si fara intepaturi rautacioase fara sens si total lipsa de educatie din partea ” frumoasei prea sexy si prea iubitei…..fara numar …etc”.
uite cine danseaza 27 martie 2017
Va rog stimati producatori, directori, toti care participa la aceasta emisiune daca Raduleasca ar vorbi cu muuult mai putin si daca Mihai Petre ar fi mai putin “important “si plin de rautate, nu de obiectivitate cum crede, showul ar avea mai mult de castigat!

Maestrul Gigi Caciuleanu o mare personalitate, un adevarat gentleman si ca toti adevaratii oameni de valoare, de o delicatete si modestie exemplare. Fiecare comentariu – o lectie de cultura. Tot respectul!

Este punctul de atractie al spectacolului. Comentariile lui , prezenta, modul delicat in care vorbeste, fascineaza. Gaseste cuvintele potrivite pentru a relata emotia dansului.

Vizioneaza Uite cine danseaza episodul 4 complet difuzat astazi 27.03.2017

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 16 August 2019 Sezonul 2 Ep 29

Mariana este una dintre fete care tot timpul este atacata insa uneori chiar si fara …

2 comments

  1. Cabral,Petre,Calinescu,trei oameni excelenti pt.show-uri.Din pacate ati stricat imaginea si ratingul cu ,,divele,,cele doua care se ,,mananca,,precum niste catele in calduri,la fiecare emisiune.PACAT,ca le ati adus impreuna,cu un,,scop,,dar ma tem ca nu va fi rezultatul dorit.Mai ales DIVA RADULESCU,n o suporta f.multa lume.Deci,publicitatea neg.ajuta si ea….dar aici e vorba de prea multa nesimtire,infatuare,e plina de sine,de impresii,este o femeie care pe mine personal,ma revolta……..eu nu ma mai uit la acest show,din cauza ei.Nici la ,,romanii au talent,,de cand e Radulescu in juriu eu nu ma mai uit.

  2. Inca Andreea Marin,e mai discreta,mai prefacuta,mai diplomata……inca merge…..dar Radulescu,este execrabila.Pacat ,CABRAL…ca tu esti f.bun moderator,modest,simplu,direct,langa femeia aceea nu faci cuplu bun,pe scena.Calinescu,Petre….oameni de tv.profesionisti…ce cautati langa ,,divele,,alea doua,saracele ,,bocelute,,expirate.Radulescu,parca i o masca pura,dar e treaba ei(cu fizicul)mie nu mi place cum modereaza,aroganta,aerele ei de mare DIVA……n are profesionalism deloc,ati ratat ….showul cu asta,acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *