Uite cine danseaza 27 martie 2017 episodul 4

Mai este putin si incepe emisiunea, sa speram ca vom avea o seara frumoasa cu dansatori extraordinari care dau total pt un show bun cu jurati minunati ale caror pareri as vrea sa le ascult cu placere si in liniste fara intreruperi, fara prezentari, fara limite de timp si fara intepaturi rautacioase fara sens si total lipsa de educatie din partea ” frumoasei prea sexy si prea iubitei…..fara numar …etc”.
uite cine danseaza 27 martie 2017
Va rog stimati producatori, directori, toti care participa la aceasta emisiune daca Raduleasca ar vorbi cu muuult mai putin si daca Mihai Petre ar fi mai putin “important “si plin de rautate, nu de obiectivitate cum crede, showul ar avea mai mult de castigat!

Maestrul Gigi Caciuleanu o mare personalitate, un adevarat gentleman si ca toti adevaratii oameni de valoare, de o delicatete si modestie exemplare. Fiecare comentariu – o lectie de cultura. Tot respectul!

Este punctul de atractie al spectacolului. Comentariile lui , prezenta, modul delicat in care vorbeste, fascineaza. Gaseste cuvintele potrivite pentru a relata emotia dansului.

Vizioneaza Uite cine danseaza episodul 4 complet difuzat astazi 27.03.2017

error: Content is protected !!