The Wall Sezonul 2 Episodul 2 din 12 Septembrie 2019

Nimeni nu poate sti ce suma este pe zid, decizia unora a fost sa semneze contractul si a meritat sa traiasca experienta, haideti sa-i cunoastem pe concurentii din aceasta seara ei sunt Ciprian si Ana, doi oamenii minunati care au in plan sa-si faca un viitor mai bun atat pentru ei cat si pentru copilasii lor, dupa runde haotice si castiguri considerabile se pare ca nu au fost pe aceasi lungime de unda si au pierdut tot ce zidul le-a oferit.

Dar au plecat acasa cu o experienta placuta si cu aceasi iubire cu, care au venit un lucru este sigur ca nu ramanem tot timpul pe plus asa e la marele zid, uneori avem sume incredibile si de alte ori plecam doar cu amintiri frumoase.

Pregatiti mai bine si plini de sperante si cunostinte, dam startul sezonului 2 din Marele Zid, Valentin Butnaru aduce in casele noastre inca o serie de quizz-uri menite toate la final cu un castig, vor fi sume maxime cu multe zerouri si se mareste considerabil cu fiecare runda trecuta.

Strategia fiecarui concurent este bine gandita si nelipsita de greseli fiecare runda si bila care nu cade unde trebuie poate aduce scaderea sumei de castig, zidul poate indeplini vise, sperante si sa aduca fiecare concurent in diferite stari, plin de surprize noul sezon este la fel de promitator incepand de la noile perechi de concurenti care sunt si mai determinati ca niciodata sa invinga orice imposibilitate de a intra in posesia premiilor oferite de zid.

The Wall – Marele Zid 12 septembrie 2019

Veniti de peste tot, rude sau simple cunostinte sau prieteni fiecare vor incerca sa pastreze o legatura de comunicare astfel incat raspunsurile intrebarilor sa fie cat mai usor de ghicit, lucru important in formarea unei echipe imbatabile si care sa intoarca jocul impotriva zidului care le ofera doar anumite beneficii.

Pusi in situatia de alegere fiecarui concurent ii trece prin cap varianta care sa le fie cel mai aproape de dorinte, astfel ca au posibilitatea ca la o anumita suma sa se opreasca si sa semneze ori sa rupa contractul, daca in primul sezon premiile totale oferite au fost de peste 500.000 de euro de aceasta data se urmareste depasirea acestei sume si de ce nu indeplinirea fiecarui vis pentru fiecare participant in parte.

Emisiune difuzata in fiecare miercuri si joi de la ora 22.15, incepem cea mai importanta confruntare vazuta pe un perete The Wall- Marele Zid in care combinatia unica de noroc, strategie si cunostinte este cea care isi spune cuvantul, astazi 12 septembrie 2019 cu debutul noului sezon 2, editie disponibila la orice ora la doar cateva momente dupa difuzare de pe micile ecrane doar pe antenaplay. (Sursa: A1.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!