Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 13 din 29 ianuarie 2021

Morosanu considera ca fetele sunt prea individualiste si mereu stau suparate, Roxana este tinta sa primara pe care o si critica ca tot timpul sta fara sa faca prea multe, Zanni spune ca pentru prima data resimte foamea si se simte aproape transparent, de fapt de acelasi lucru se poate spune despre toti intrucat nu au reusit sa castige nicio proba care sa le aduca ceva de mancare. Parerile nu sunt ascultate in niciuna dintre echipe iar haosul se instaureaza imediat, atat in echipa rosie cat si in cea albastra totul este in continua schimbare.

Intrigile nu dispar, Zanni este de parere ca atunci cand ceilalti sar pe el Jador intervine si el insa nu stie ca a realizat planul sau si ca oricand se asteapta sa il prinda la cotitura pentru a-i plati cumva polita. Primul joc de imunitate din aceasta saptamana presupune forta, una care trebuie sa propulseze cumva coechipierii ambelor echipe pentru a reusi sa puncteze, Albert are o mica accidentare si cade in cap insa are noroc ca este aproape de sol.

Survivor Romania 29 ianuarie 2021 Online

A sosit momentul in care parerile trebuie sa fie spuse fara prea multe abtineri, asta pentru ca nominalizarile incep sa fie prezente cu fiecare inceput de saptamana, unii voteaza pe simturi insa multi se vor lasa dusi de catre numarul de puncte aduse echipei, cel mai probabil in echipa rosie Alexandra este cea vizata spre eliminare in timp ce albastrii vor avea mai putine optiuni, spre nule in cazul in care vor infrange ca de fiecare data asa zisii rivali care mereu si-au anuntat recuperarea cu o a doua ocazie si tot la fel de des au pierdut ca niste eroi.

O competitie in care toate instinctele omenesti sunt puse la bataie iar show-ul Survivor Romania este difuzat timp de cinci zile pe saptamana in Survivor Romania sezonul 2 Episodul 13 odata cu startul primului joc se presareaza trasee grele din 29 ianuarie 2021 o mare de emotii se transmite direct de pe insula.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.


Varianta 5.

error: Content is protected !!