Suflete tradate Sezonul 2 episodul 93 din 9 Februarie 2024

Gehna il suna pe Vineet si are sa afle ca de fapt Radhika se simte bine iar aceasta imediat intra la suspicuni, asa ca se intorc acasa unde le vad pe Kanak si Radhika stand in fata lui Anant fara sa-i dea prea multa importanta ca i-ar putea fi rau, Sapan sare imediat in ajutorul lui si chiar reuseste sa il ajute sa isi revina, Jamuna ii spune Rahikai ca a reusit sa isi faca numele de rusine si ii reproseaza ca ea i-a oferit o familie si ea a facut un lucru atat de rusinos fata de toti.

Decazat atat de mult incat sa-i prinda fiul intr-o cursa, Gehna ii spune lui Radhika ca jocul ei acum a luat sfarsit insa in apararea sa ea spune ca are un video prin care le va strica imaginea in mod cert, si toata lumea va crede ca ea a fost o victima, ulterior Gehna spune ca totul a fost de fapt aranjat iar sotul ei apare atunci in decor, cerandu-i explicatii, Radhika nu stie cum sa se scoata insa Vineet ii spune ca va discuta cu avocatul sau atunci cand va cere sa se prezinte la divort.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 93 din 9 Februarie 2024 HD

Jamuna o pune pe Gehna sa o dea afara din casa pe Radhika, iar aceasta impreuna cu Anant ii respecta promisiunea, amandoi ii spun acesteia ca oamenii care se iubesc niciodata nu o sa stea separati si nu vor ceda in fata persoanelor ca ea. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 93 sus mentionat incepand cu data de 9 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!