Suflete tradate Sezonul 2 episodul 91 din 2 Februarie 2024

Tatal lui Anant se arata foarte dezamagit de decizia lui, spunand ca a fost foarte mandru de el atunci cand i-a acceptat dorinta de a se casatori cu Gehna iar acum gestul sau este aproape de neiertat si chiar ii este rusine sa il mai numeasca fiul sau, la acest gest nu s-a asteptat niciodata, fratii lui sar in apararea Gehnei spunand ca niciodata nu o va lasa pe sotia lui sa semneze actele de divort cele pe care el i le-a adus si daca are de gand sa mai spuna ceva nu se vor opri in a-l lovi.

Anant este bucuros ca fratii sai l-au certat asa cum o faceau cand erau mici, asta inseamna ca tin foarte mult la el, intre timp el insista la Gehna sa semneze actele de divort ulterior Radhika se duce la Gehna in camera si-i spune ca ar trebui sa nu se mai gandeasca si sa puna mana sa plece ca oricum nu isi merita locul de sotie ci de o simpla servitoare in aceasta casa.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 91 din 2 Februarie 2024 HD

Radhika ii propune lui Gehna ca daca va pleca o sa-i semneze un cec care o sa-i asigure viata pe o perioada lunga de timp, insa este refuzata iar ulterior dupa ce pleaca Anant vine la Radhika furios spunand ca actele de divort au fost rupte. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 91 sus mentionat incepand cu data de 2 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!