Suflete tradate Sezonul 2 episodul 88 din 25 Ianuarie 2024

Kanak reuseste sa o atraga de partea ei pe Hema iar in acest sens se foloseste de fratele ei Sagar pentru a se razbuna pe Gehna, ea il indeamna pe acesta sa se duca sa o loveasca cu o piatra pe Gehna lucru care aproape se intampla, tipatul Gehnei le aduce pe toate in bucatarie unde spera sa vada imaginea dorita, insa Gehna spune ca a pus sa incalzeasca apa fierbinte si pentru a masa piciorul Radhikai si din greseala vasul a cazut pe mana Tiei iar reactia ei a fost acea de a striga.

Toti se arata nefericiti de intamplare si nu omit deloc sa arate acest fapt, in realitate Gehna a mintit pe toti despre fapta lui Sagar iar acesta a scapat din mana piatra cu care venire sa o loveasca pe Gehna direct in vasul cu apa pe care Tia il avea in acel moment, in mana, intre timp Sagar nu doreste sub nicio forma sa mai asculte de Kanak iar acesta pare sa fie suparat pe Gehna, desi i-a pregatit bundinca sa preferata, ulterior el accepta sa manance spunandu-i Tiei ca pe mancare nu e suparat.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 88 din 25 Ianuarie 2024 HD

Radhika este luata cu o poveste de catre Gehna, care impreuna cu Anant si Vineet vin la ea cerandu-i explicatii cum de a omis un lucru important insa nu spune si despre ce este vorba, Radhika era aproape sa spuna adevarul insa Gehna aduce in discutie cum a omis sa le spuna si lor ca este ziua de nastere a sotului ei, iar de acolo inventeaza o poveste. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 88 sus mentionat incepand cu data de 25 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!