Suflete tradate Sezonul 2 episodul 87 din 19 Ianuarie 2024

Radhika spera sa aiba un moment de liniste in preajma lui Anant insa aparitia lui Sagar ii cam strica planurile, acesta vine si o intreaba daca nu este ziua ei pentru ca este foarte aranjata, Anant ii spune sa se duca la joaca iar acesta il asculta apoi el inchide usa iar Radhika il intreaba de ce a facut asta pentru a nu interpreta sotia lui gresit situatia, el ii spune ca doar asa poate scapa de emotii si sa lucreze in liniste concentrandu-se pe fiecare lucru in parte, Radhika se bucura si se roaga in acelasi timp ca Gehna sa nu mai apara intre ei, cumva este sigura ca va reusi in acest sens.

Gehna reuseste sa spele din nou hainele soacrei sale si chiar se bucura ca o sa fie fericita sa le vada, Kanak insa se duce si taie ata pe care erau intinse rufele si pune ceva vopsea pe jos pentru a se murdari si mai tare hainele atunci cand vor cadea, insa nu reuseste la timp sa taie asa ca se ascunde iar din greseala cade pe jos sariul preferat a lui Jamuna, Gehna este suparata si chiar se intreaba cum de numai el a cazut pe jos si restul rufelor nu, aceasta este suparata si se considera vinovata.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 87 din 19 Ianuarie 2024 HD

Putin mai tarziu, Gehna isi face curaj si se duce la soacra ei aratandu-i adevarul si exprimandu-si regretul la ce s-a intamplat ea spune ca nu isi poate da seama cum de s-a intamplat o astfel de greseala, lucru pe care nu il poate schimba acum. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 87 sus mentionat incepand cu data de 19 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!