Suflete tradate Sezonul 2 episodul 83 din 5 Ianuarie 2024

Vazand ca miscarea sa cu privire la plan functioneaza, Sagar se concentreaza pe Gehna si chiar se preface ca tine la ea, astfel obtine ce isi doreste si anume atentia pe care mereu a dorit-o dar si indeplinirea pe rand a planului sau, Diya observa cumva un comportament straniu in privinta lui Sagar insa lasa totul pe seama obisnuintei, Radhika se duce la Kanak sa i se planga de faptul ca Gehna i-a vorbit de sus si cum si-a permis sa faca asta ea fiind numai o simpla servitoare.

Kanak ii spune prietenei sale Radhika ca ambele carti din joc ii apartin si anume ce nu a putut face Sagar in mod normal o va face anormal adica, el va deveni podul intre ea si Anant si cel care ii va reuni in curand, asta pentru ca Gehna isi doreste ca el sa se vindece iar ea nu va permite sa se intample asta, astfel Kanak ii prezinta Radhikai pastilele pe care i le da in fiecare zi lui Sagar si sunt schimbate de ea cu altele contrafacute si daca ea va continua sa i le dea in fiecare zi starea lui Sagar se va inrautati tot mai mult si nici nu isi da seama ca de fapt ea il va ucide decat sa il salveze.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 83 din 5 Ianuarie 2024 HD

Si atunci cand familia va afla intregul adevar isi va revarsa furia pe ea, ulterior la masa, Sagar spune despre Radhika ca i-a facut rau si nici mancarea pe care a pregatit-o nu a fost pe masura asteptarilor sale. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 83 sus mentionat incepand cu data de 5 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!