Suflete tradate Sezonul 2 episodul 82 din 4 Ianuarie 2024

Gehna incearca sa-i explice lui Sagar ca intentia sa de a ataca pe cineva din familie cu foarfeca nu este una deloc buna si era posibil ca el sau Radhika sa fie raniti el ii spune ca doar s-a aparat si acea femeie a incercat sa il loveasca cu un ulcior si ar fi fost ranit si nu a avut ce face in acest sens, intre timp Radhika incearca sa-i spuna lui Anant ca decizia pe care Gehna a luat-o in privinta lui Sagar nu este deloc buna si de fiecare data cand Gehna decide ii aduce numai probleme in casa.

Anant spune ca indiferent de moment ea trebuie sa fie atenta, iar Gehna ii ofera cam acelasi sfat lui Sagar asigurandu-l ca ea are incredere in el, Hema vede cum il trateaza pe fratele sau Gehna si plange spunand ca desi i-a facut atat de multe rele ea are grija de fatele ei si chiar a ajutat-o in foarte multe privinte, insa raspunsul pe care il primeste este clar, ea mereu este de partea adevarului si i-a tinut partea lui Sagar pentru ca a vazut in el in acel moment adevarul dar si neputinta.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 82 din 4 Ianuarie 2024 HD

Gehna intervine in discutia pe care Radhika o purta cu el si-i spune acestuia ca in ultimele zile a luat foarte multe decizii de unul singur si ea nu a pus niciodata intrebari si asta pentru ca nu se teme de tradarea unui strain si pentru ca are incredere in el, Radhika se simte ofensata de faptul ca Gehna nu o considera parte din familie si reactioneaza. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 82 sus mentionat incepand cu data de 4 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!